Education – Brambazak

Обучение

Обучение

Дейността в частна детска градина и ясла „Бръмбазък“ се осъществява по одобрената от МОН програма и оригиналната програма на „Бръмбазък“, разработена специално за развитието на вашите деца от ранна детска възраст. Работим от понеделник до петък от 8:00 до 19:00 ч., като неработните дни напълно съответстват с всички национални празници в България. Учебната година започва на 15 септември и приключва на 30 юни, а през лятото продължаваме да даваме най-доброто от себе си за грижата на децата и им осигуряваме разнообразни извънкласни занимания.

Частна детска градина и ясла „Бръмбазък“ е организирана в смесени групи до 20 деца като по време на обучение ги разделяме на възрастов принцип.

Занятия

Български език и литература

Математика

Социален свят

Природен свят

Игрова култура


Музика

Изобразително изкуство

Конструктивно - технически и битови дейности

Физическа култура

Изучаване на западен език

Английският език е ежедневно застъпен във всяка една дейност на децата като ги стимулираме да изказват нуждите си и на двата езика. По този начин те започват да се чувстват комфортно да използват чуждия език.

Английски език

Допълнителни дейности

Предлагаме разнообразни допълнителни дейности – йога, модерни и народни танци, театър, изкуства – като единствено ни е необходима група от поне 5 деца. Отворени сме винаги за вашите предложения и сме готови да организираме и други занимания спрямо средата и възрастта на децата.

Модерни танци

Йога

Народни танци

Арт ателие